Steel Series със заявка за най-добри слушалки за годината с Arctis 9

г. 06:52 ч.
Steel Series със заявка за най-добри слушалки за годината с Arctis 9

Преди по-малко от месец - на 15ти септември, SteelSeries представиха най-новата добавка към виоско ценената серия слушалки Arctis. Arctis 9 Wireless се позиционира ценово в началото на високият клас, като свързващо звено между Arctis 7 и Arctis Pro Wireless.

Слушалките са едно от най-адекватните All-In-One решения, които са на пазара. Връзката с РС или лаптоп става с помощта на донгъл, предоставящ 2.4 GHz безжична връзка без загуба на данни, подходяща и за конзоли. В същото време може да ги свържете през Bluetooth с телефона или телевизора си.
С други думи - можете да ги закачите за няколко устройства едновременно и да приемате обаждания докато играете на Playstation-a или РС-то си без да се налага да прекъсвате каквото правите.

Сред другите впечатляващи характеристики на слушалките са 20 часовата батерия, Clear Cast микрофон (стандартен за Arctis серията) със сертифакт за Discord и ултра лека стоманена рамка, правещи ги едни от най-здравите слушалки на пазара.

Портфолиото на SteelSeries силно се нуждаеше от продукт като, Arctis 9, особено предвид все по-засилващата се компетативност на пазара за геймърска периферия.
Съвсем скоро ще разберем дали обещанията са реализирани, предвид че слушалките се очакват на Българският пазар не по-късно от средата на октомври.

Очаквайте обстойно ревю на SteelSeries Arctis 9 в SetCombG.com
SteelSeries е лидер в игровите периферни устройства, фокусирани върху качеството, иновациите и функционалността, и най-бързо развиващата се марка за компютърни слушалки за гейминг в САЩ.
Основана през 2001 г., SteelSeries подобрява производителността чрез представянето на първи за пазара иновации и технологии, които позволяват на геймърите да играят по-усилено, да тренират по-дълго и да се справят с предизвикателствата.
SteelSeries е пионер привърженик на състезателни гейминг турнири и електронни спортове и свързва геймърите помежду си, като насърчава чувството за общност и цел.
        
Споделете тази новина:


Подобни новини

Arctis Nova - аудиофилски и геймърски слушалки в едно

Arctis Nova - аудиофилски и геймърски слушалки в едно
Arctis Nova - Ако вече имаш предишното поколение на SteelSeries - можеш да изчакаш до следващото. Ако тепърва ще си купуваш слушалки обаче - заслужава си!...
 

SteelSeries Apex 3 - истински емоционален Roller Coaster

SteelSeries Apex 3 - истински емоционален Roller Coaster
Apex 3 e 9/10, ако геймиш на конзола и искаш да ползваш добра, високопрофилна клавиатура за целта. Няма друга в ценовият ѝ клас, която да и съперничи с основание на ниво performance и аксесоари....
 

Rival 5 - омни мишка за всички жанрове?

Rival 5 - омни мишка за всички жанрове?
SteelSeries Rival 5 е мидклас гейминг мишка на ААА производител, която с дребни изключения (липсата на грип ленти и моно посоката за клик на скрола) се чувства и държи, като премиум продукт....
 

Rival 5 - от Dota до Apex

Rival 5 - от Dota до Apex
Steel Series Rival 5. All purpose мишка със специален фокус за MOBA и FPS игри....
 

SteelSeries Aerox 3 - легендарно добра мишка

SteelSeries Aerox 3 - легендарно добра мишка
SteelSeries си поставят амбициозна цел със създаването на Aerox 3 и напълно успяват да я постигнат. За тези пари, RGB, безжична ултра лека мишка е епично добра оферта. Особено сравнена с конкурентите ѝ в същият ценови клас...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed