Новият подов климатик Perfera на Daikin

г. 11:26 ч.
Новият подов климатик Perfera на Daikin

Лесно за използване и монтаж, компактното подово тяло на Perfera FVXM-A крие технологична сила, проектирана да осигури върхова енергийна ефективност до A++ при отопление и A +++ при охлаждане, като същевременно ви дава подобрено усещане за персонален комфорт.

Елегантният външен вид и плавно преливащите се контури се комбинират добре с всеки интериор, за да му придадат модерен вид и усещане. Дългоочакваното подово тяло вече е налично в комбинации мултисплит* и сплит комбинации.

Безшумна ефективност


Практично и ненатрапчиво, новото вътрешно тяло притежава стилно оформен преден панел, който предоставя на потребителите цялата необходима информация.

Светлинният индикатор – око на Daikin – променя цвета си, за да отрази работното състояние, а неговата светлина може да бъде намалена или изключена според предпочитанията. Вентилаторът поддържа постоянна стайна температура при ниво на звука, което е практически недоловимо.

Perfera FVXM-A също така има и нощен режим, който автоматично задава температурата с 2˚C по-ниско при отопление и с 0,5°С по-високо при охлаждане, за да осигури спокоен сън през нощта.

Daikin-Floorstanding-Floor-warming-2

Комфорт през зимата

Всеки обича да се чувства комфортно, когато навън е студено. Новият Perfera FVXM-A е проектиран с акцент върху отоплението и притежава три нови разширени функции:
- Нова автоматична функция за ускорено загряване**, позволява зададената температура да бъде постигната с 14% по-бързо, отколкото с обикновен климатик.

- Само с докосването на един бутон настройката за допълнителна топлина създава усещането за комфорт като симулира ефекта на лъчисто отопление. След 30 минути тя се изключва отново.

- Функцията за подгряване на пода представлява друга новост, която оптимизира конвекцията чрез разпределение на топлия въздух от долната част на климатика и гарантира, че краката ще останат приятно топли.

- Подобно на своите предшественици, новият подов климатик FVXM-A включва уникалния за Daikin двоен въздушен поток – топлият въздух се подава едновременно от горната и долната страна на тялото, и така разпределя въздуха в помещението още по-равномерно.

Daikin-Floorstanding-voice-control

Искате ли да говорите с климатика си?

Новият подов климатик FVXM-A притежава функция за гласово управление, чрез Amazon Alexa или Google Assistant – вече не е необходимо да търсите дистанционното управление за да смените настройките на климатика.
Разбира се, климатикът стандартно разполага и с инфрачервеното дистанционно управление, и може да се управлява и чрез смартфон с приложение на Daikin.

Глътка свеж въздух

Технологията Flash Streamer на Daikin, комбинирана с обезмирисяващ филтър от титанов апатит осигурява защита от фини прахови частици, миризми и алергени.

Daikin-Floorstanding-FVXM-heather

С мисъл за бъдещето

Perfera FVXM-A е най-новото решение за отопление на дома от гамата Bluevolution на Daikin. Тъй като работи с хладилен агент R-32, новата система отговаря както на съществуващите, така и на бъдещите изисквания за парниковите газове като решение с нисък потенциал на глобално затопляне.
*Подовото тяло Perfera FVXM-A се комбинира с 2 и 3 портово външно тяло мулти-сплит.
**Тази функция е налична само в комбинация с външно тяло RXM-R.
Още статии и ревюта за климатици в SetCombG.com >>
        
Споделете тази новина:


Подобни новини

Новият климатик Perfera на Daikin

Новият климатик Perfera на Daikin
Тази година Daikin пусна в продажба новия стенен климатик Perfera FTXM-R, който съчетава доказана технология с чисто нови дизайнерски характеристики...
 

Daikin Sensira FTXC-B - комфорт и елегантност на достъпна цена.

Daikin Sensira FTXC-B - комфорт и елегантност на достъпна цена.
Новият климатик Daikin Sensira FTXC-B е икономично и елегантно решение, осигуряващо здравословна и комфортна домашна среда, чист свеж въздух, и оптимална температура....
 

Daikin Perfera FTXM-N - топ ефективност и технологии. Изборът на Алекс от Сетком.

Daikin Perfera FTXM-N - топ ефективност и технологии. Изборът на Алекс от Сетком.
Новото поколение Daikin Perfera FTXM-N има най-добрата ефективност в своя клас с показатели SEER до 6,81 и SCOP до 5,1, достигаща до A+++. Запознайте се с Perfera FTXM-N....
 

И Лято, и Зима - Перфектен климат в дома с Daikin Perfera

И Лято, и Зима - Перфектен климат в дома с Daikin Perfera
Daikin Perfera осигурява перфектния домашен климат през всички годишни сезони чрез модерни технологии...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed