Новият климатик Perfera на Daikin

г. 09:29 ч.
Новият климатик Perfera на Daikin

Тази година Daikin пусна в продажба новия стенен климатик Perfera FTXM-R, който съчетава доказана технология с чисто нови дизайнерски характеристики.

Новият климатик Perfera FTXM-R предлага цялостно решение за отопление, охлаждане и чист въздух, разположено в елегантно вътрешно тяло, чиято съвременна форма и плавни линии се съчетават със всеки интериор. Новото вътрешно тяло е дори с 30 мм по-малко от предишните версии, Perfera FTXM-R, което го прави още по-лесно за монтаж в тесни пространства.

Новият климатик работи почти безшумно и се предлага в широк диапазон от капацитетни класове от 15 до 71 клас, така че да отговори на изискванията на различните помещения, при това с най-добрата в класа си енергийна ефективност до A+++ при охлаждане и отопление.

Комфорт, управляван от технологията

Daikin Perfera flap

Най-новият климатик Perfera представя няколко важни нови функции:
- Новата функция "ускорено отопление" на външното тяло бързо загрява помещението при стартиране, достигайки зададената температура 14% по-бързо от обикновен климатик.
- Новото поколение Perfera е проектирано с по-широк клапан, за да осигури по-силен въздушен поток, докато функцията за триизмерен въздушен поток разпределя по-равномерно топлия или студения въздух за комфорта на цялата стая.

Daikin Perfera Sensor

- Двузоновият сензор за движение насочва въздушния поток встрани от хора и автоматично превключва към икономичен режим, когато в стаята не се открива движение.
- Новият дизайн на топлообменника и вентилатора осигуряват надеждна работа, подобрен топлообмен и превъзходна енергийна ефективност.

Дишайте спокойно с уникалния Flash Streamer на Daikin


Усъвършенстваната технология Flash Streamer на Daikin защитава домa, като филтрира атмосферата на закрито, за да достави пречистен въздух. Вграденият дезодориращ филтър от титаниев апатит улавя и неутрализира неприятните миризми като миризми на цигари и домашни любимци.

Daikin Perfera detail

Сребърният филтър за отстраняване на алергени и пречистване на въздуха улавя алергените като полени, за да осигури постоянен приток на чист въздух.

Свързаност и контрол

Чрез приложението Daikin Residential Controller, климатикът Perfera може да се управлява през локална мрежа или интернет. Ключови функции, включително зададените температура, режими на работа, скорост на вентилатора и др., могат да бъдат контролирани от всяко място, като се използва Amazon Alexa или Google Assistant – сега можете да говорите с климатика си.

В добра компания

Серията Perfera е част от семейство продукти Bluevolution на Daikin. Работeйки с хладилния агент R-32 с ниско екологично въздействие, Perfera FTXM-R отговаря както на съществуващите, така и на планираните наредби за парникови газове, за да осигури устойчиво решение за отопление, охлаждане и пречистване на въздуха в дома.
Повече информация открийте на: www.daikin.bg/airconditioners
Още статии и ревюта за климатици в SetCombG.com >>
      
Споделете тази новина:


Подобни новини

Новият подов климатик Perfera на Daikin

Новият подов климатик Perfera на Daikin
Daikin Perfera FVXM-A осигурява върхова енергийна ефективност до A++ при отопление и A +++ при охлаждане...
 

8 и половина причини да смените климатика си!

8 и половина причини да смените климатика си!
Времето на недоказаната реклама отмина. Потребителите в България са технически грамотни. В немалка степен и благодарение на SetCombG форуми. Климатиците заемат все по-голям и по-голям дял в отоплението в държавата ни. Защо ли......
 

Daikin Sensira FTXC-B - комфорт и елегантност на достъпна цена.

Daikin Sensira FTXC-B - комфорт и елегантност на достъпна цена.
Новият климатик Daikin Sensira FTXC-B е икономично и елегантно решение, осигуряващо здравословна и комфортна домашна среда, чист свеж въздух, и оптимална температура....
 

Daikin Perfera FTXM-N - топ ефективност и технологии. Изборът на Алекс от Сетком.

Daikin Perfera FTXM-N - топ ефективност и технологии. Изборът на Алекс от Сетком.
Новото поколение Daikin Perfera FTXM-N има най-добрата ефективност в своя клас с показатели SEER до 6,81 и SCOP до 5,1, достигаща до A+++. Запознайте се с Perfera FTXM-N....
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed