Dahua Full-color Cube: Отключи магията на цветовете

г. 09:36 ч.
Dahua Full-color Cube: Отключи магията на цветовете

Световният лидер във видеонаблюдението Dahua наскоро представи една съвсем нова концепция без аналог - Dahua Full-color Cube, която комбинира в себе си Full-color, Smart Dual Light и други технологии на компанията в безкрайни възможности за иновации.
Отличаваща се с панорамна картина, по-персонализирани и гъвкави настройки, изкуствен интелект и възможност за развитие в бъдеще, Full-color Cube съчетава в себе си огромно богатство от функции с мощен хардуер, което предоставя нови предимства на потребителите с най - различни нужди.
Откакто беше представена през 2018 година Full-color технологията, Dahua непрекъснато инвестира в нея и я развива както за своите IP камери за видеонаблюдение, така и за аналоговите. Tя ни представя денонощен цветен мониторинг на охраняваната от нас зона.

TiOC

Dahua Full-color Cube 2

TiOC (Три в едно камера) интегрира в себе си интелигента двойна светлина, активно възпиране на нарушители и изкуствен интелект.
Със своите SMD 4.0 и Perimeter Protection технологии, камерата ефективно филтрира преди събитие фалшивите аларми, за да се фокусира върху обекта на интерес (човек или превозно средство) в охраняваната зона. По време на самото събитие камерата записва цветно изображение благодарение на Smart Dual Light технологията, докато мигащите червени и сини светлини и звукова сигнализация възпират, и показват на нарушителя, че присъствието му в зоната е нежелано.

След събитие, чрез функцията за интелигентно търсене, може бързо и лесно да се намерят кадри с хора и превозни средства и така значително да се съкрати времето за разследване и проследяване на инцидента. Друга функционалност на TiOC камерите е тяхната интегрираност към платформи на трети страни, което позволява излъчване/възпроизвеждане на живо, конфигуриране на видео и аудио параметри, както и получаване на информация за събития.

Избор на Full-color решение

Dahua Full-color Cube 3

За големи и открити площи, където е необходимо широкоъгълна цветна картина, Full-color Duo и Full-color PT са вашето решение. Серията Full-color Duo може да предава със 180° ъгъл на видимост на сцената, което я прави подходяща за училища, детски площадки, площади, зали и паркинги.
Серията PT може да се движи в трите посоки, което намалява значително слепите петна в охраняваната зона и това я прави идеална за видеонаблюдение на магазини, вили, офиси и други търговски помещения.
За частни обекти като къщи, вили и складове може да се доверите на TiOC серията, която е известна със своята функция за активно възпиране на нарушители и моментално предаване на аларми чрез мобилното си приложение.
Биттел ЕООД е официален вносител на Dahua за България и предлага голям избор от IP и аналогови камери, подходящи за приложение на открито или закрито, с различни функции. За по - подробна информация и всякакви въпроси свързани с видеонаблюдението посетете сайта на компанията ТУК или някой от офисите в София, Пловдив, Варна и Бургас.
  
Споделете тази новина:Подобни новини


 
SetCombG.com новини

Още Новини

За пет години престъпниците са прехвърлили 100 млрд. долара в криптовалути
Често чрез стабилни монети и централизирани борси Още

Предполага се, че Tesla специално оптимизира автопилота за Илон Мъск и влиятелни блогъри
Твърди се, че представителите на Tesla следят маршрутите на блогърите въз основа на техните отзиви Още

Сателитен интернет в раница: SpaceX пусна антената Starlink Mini за пътешественици и дигитални номади в САЩ
Експерти от бранша прогнозират, че Starlink Mini може да се превърне в катализатор за възхода на "цифровото номадство Още

Apple възнамерява да продаде с 10 процента повече iPhone 16 до края на годината, отколкото продаде iPhone 15 миналата година
Според анализатори на Bloomberg Intelligence прогнозата на Apple за продажбите на iPhone е положителен знак Още

Porsche изтегля всички електрически автомобили Taycan заради проблеми със спирачките
Ръководителят на проекта Porsche Taycan, Кевин Гик, подчерта, че компанията е решила да изтегли всички 150 000 продадени електрически автомобила, включително последния модел 2025, за да гарантира безопасността на клиентите Още