Висококачествени периферни устройства от j5create

г. 10:50 ч.
Висококачествени периферни устройства от j5create

През последните месеци и години на пазара излизат все по-разнообразни дигитални устройства с все по-интересни функционалности. Развитието на сегменти като Internet of Things (Интернет на нещата) и компютърната периферия доведе до появата на всевъзможни нови класове устройства и вече дори хардуерните специалисти трудно се ориентират сред всички тях, а да не говорим за масовите потребители.

Поредният пример за тази тенденция са новите анонси от международния производител на компютърни аксесоари и периферия j5create, Компанията, която съществува от 2010 г., разработва разнообразни USB устройства и цялостни решения, разширяващи възможностите на съвременните компютри и телевизори.

Кои са j5create?

Историята на j5create започва преди повече от 12 години, когато група ентусиасти, специалисти в технологичната сфера и иновациите, обединяват усилия с една - единствена идея, а именно да предложат решения в областта на IT компютърната техника, които нямат аналог на пазара.

За разлика от повечето технологични и софтуерни гиганти, които се стремят да обвържат устройствата си така, че да работят ексклузивно по определен начин и да не са съвместими с продукти, които не са собственост на марката, основополагащ принцип за j5create е универсалността. С две думи, независимо от марката на вашия компютър, телефон или таблет, можете да сте сигурни, че някъде из каталога на компанията ще се намери подходящ аксесоар и за вас.

Нови предложения от компанията

Всички решения в списъка ще помогнат да спестите място и средства за излишно окабеляване, както и да организирате по-добре пространството около лаптопа, телевизора, екраните и друга техника.

Хъб j5create JCD383 USB-C 9-in-1

Той представлява домашен портативен хъб в сребрист или бял цвят с мини размер, който бихме могли да пренасяме в която стая поискаме или дори да го вземем на почивка. Някои от функциите му включват опция за свързване към монитор, два USB Type-A порта и един USB Type-A порт с BC 1.2 за бързо зареждане на телефон.

Мини докинг станция j5create JUD380 USB 3.0

Супер симпатичната мини докинг станция в сребристо разполага с възможност за свързване на два монитора и два USB 3.0 порта, HDMI+VGA и RJ45 Ethernet изходи.

HDMI екстендер j5create JVAW62 ScreenCast USB-C Wireless Display

Използвайки USB-C порт, HDMI удължителят предава аудио и видео сигнал към телевизор, проектор или монитор с активиран HDMI, създавайки специална AV връзка без наличие на предварително съществуваща мрежа.

Стилус j5create JITP100 USI Stylus Pen

Стилна писалка, предназначена специално за Chromebook, която ще издигне преживяването и удобството ви до ново функционално равнище.

Уеб камера j5create JVU430 USB 4K Ultra HD

Иновативната камера от ново поколение е изключително прецизна и улавя и най-малкото движение или промяна в обстановката. Оборудвана с USB-C кабел и Type-A конектор.

Новите продукти на J5Create вече могат да бъдат намерени в онлайн магазина за висококачествена техника Digital Box. В него потребителите могат да намерят още много интересни предложения от същата марка, както и различни слушалки и други периферни устройства от други брандове. Екипът е специализиран в подбора и дистрибуцията на висококачествена техника до крайния клиент по бърз, удобен и сигурен начин само с няколко клика онлайн.

        
Споделете тази новина:


Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed