Висококачествени периферни устройства от j5create

г. 10:50 ч.
Висококачествени периферни устройства от j5create

През последните месеци и години на пазара излизат все по-разнообразни дигитални устройства с все по-интересни функционалности. Развитието на сегменти като Internet of Things (Интернет на нещата) и компютърната периферия доведе до появата на всевъзможни нови класове устройства и вече дори хардуерните специалисти трудно се ориентират сред всички тях, а да не говорим за масовите потребители.

Поредният пример за тази тенденция са новите анонси от международния производител на компютърни аксесоари и периферия j5create, Компанията, която съществува от 2010 г., разработва разнообразни USB устройства и цялостни решения, разширяващи възможностите на съвременните компютри и телевизори.

Кои са j5create?

Историята на j5create започва преди повече от 12 години, когато група ентусиасти, специалисти в технологичната сфера и иновациите, обединяват усилия с една - единствена идея, а именно да предложат решения в областта на IT компютърната техника, които нямат аналог на пазара.

За разлика от повечето технологични и софтуерни гиганти, които се стремят да обвържат устройствата си така, че да работят ексклузивно по определен начин и да не са съвместими с продукти, които не са собственост на марката, основополагащ принцип за j5create е универсалността. С две думи, независимо от марката на вашия компютър, телефон или таблет, можете да сте сигурни, че някъде из каталога на компанията ще се намери подходящ аксесоар и за вас.

Нови предложения от компанията

Всички решения в списъка ще помогнат да спестите място и средства за излишно окабеляване, както и да организирате по-добре пространството около лаптопа, телевизора, екраните и друга техника.

Хъб j5create JCD383 USB-C 9-in-1

Той представлява домашен портативен хъб в сребрист или бял цвят с мини размер, който бихме могли да пренасяме в която стая поискаме или дори да го вземем на почивка. Някои от функциите му включват опция за свързване към монитор, два USB Type-A порта и един USB Type-A порт с BC 1.2 за бързо зареждане на телефон.

Мини докинг станция j5create JUD380 USB 3.0

Супер симпатичната мини докинг станция в сребристо разполага с възможност за свързване на два монитора и два USB 3.0 порта, HDMI+VGA и RJ45 Ethernet изходи.

HDMI екстендер j5create JVAW62 ScreenCast USB-C Wireless Display

Използвайки USB-C порт, HDMI удължителят предава аудио и видео сигнал към телевизор, проектор или монитор с активиран HDMI, създавайки специална AV връзка без наличие на предварително съществуваща мрежа.

Стилус j5create JITP100 USI Stylus Pen

Стилна писалка, предназначена специално за Chromebook, която ще издигне преживяването и удобството ви до ново функционално равнище.

Уеб камера j5create JVU430 USB 4K Ultra HD

Иновативната камера от ново поколение е изключително прецизна и улавя и най-малкото движение или промяна в обстановката. Оборудвана с USB-C кабел и Type-A конектор.

Новите продукти на J5Create вече могат да бъдат намерени в онлайн магазина за висококачествена техника Digital Box. В него потребителите могат да намерят още много интересни предложения от същата марка, както и различни слушалки и други периферни устройства от други брандове. Екипът е специализиран в подбора и дистрибуцията на висококачествена техника до крайния клиент по бърз, удобен и сигурен начин само с няколко клика онлайн.

        
Споделете тази новина:Подобни новини


 
SetCombG.com новини

Още Новини

Be quiet! представи първите си „аквариумни“ кутии - Light Base 900 и Light Base 600
Това са първите корпуси на производителя от така наречения тип „аквариум“, т.е. с панорамен изглед, при които предната и една от страничните стени са изработени от закалено стъкло и осигуряват широка видимост към инсталираните вътре компоненти. Още

Asus представи първите графични карти от серията Prime - те отговарят на изискванията на Nvidia за SFF-Ready
Представените от Asus графични карти GeForce RTX 4060 Ti Prime, RTX 4070 Prime и RTX 4070 Super Prime са оборудвани със системи за охлаждане, които включват по три вентилатора Още

Европол закрива 2000 злонамерени домейна на киберпрестъпници
Изключените ботнети включват IcedID, SystemBC, Pikabot, SmokeLoader, Bumblebee и Trickbot. Още

Jar Computers пуска новата серия лаптопи Modern на MSI с 14-то поколение Intel HX процесори
Продуктите от серията са мощни, тънки и стилни Още

Климатици Daikin - иновация в индустрията
Като пионер в индустрията на климатичната техника, Daikin непрекъснато разширява продуктовата си гама, за да отговори на разнообразните нужди на потребителите. Още