Motorola представи смарт часовниците Moto Watch 70 и Moto Watch 200

г. 23:00 ч.
Motorola представи смарт часовниците Moto Watch 70 и Moto Watch 200

Motorola обяви най-новите смарт часовници Moto Watch 70 и Moto Watch 200. Watch 70 е смарт часовник от начално ниво с акцент върху обичайните функции за проследяване на здравето и активността, докато Watch 200 предлага няколко допълнителни екстри, включително AMOLED дисплей и Bluetooth разговори. Motorola все още не е разкрила цени и дати на пускане на пазара, но обещава, че и двата модела ще бъдат налични скоро.

Moto Watch 200 разполага с 1,78-инчов AMOLED дисплей, монтиран в 45-милиметров алуминиев корпус. Часовникът е водоустойчив до 5 атм. и разполага с монитор за сърдечен ритъм, измервател на кислорода в кръвта SpO2, акселерометър и алтиметър. Умният часовник може да проследява активността при над 28 вида спорт и има вграден GPS. Watch 200 може да синхронизира данните на потребителя с Google Fit и Strava.

Смарт часовникът Watch 200 работи с операционната система Moto Watch OS и разполага с микрофон и високоговорител за провеждане на разговори. Според Motorola батерията с капацитет 355 mAh може да осигури до 14 дни живот на батерията при редовна употреба. Часовникът се свързва с телефона чрез Bluetooth 5.3 LE и разполага със система за известия при падане. Смарт часовникът Moto Watch 200 ще се предлага в цветове Phantom Black и Gold.

Moto Watch 70 разполага с извит 1,69-инчов LCD дисплей в 43-милиметров корпус от цинкова сплав. Смарт часовникът е с клас IP67 (прахоустойчив и потопяем във вода на дълбочина до 1 метър за 1 минута) и разполага с пулсомер и сензор за температура. Проследяването на активността и съня е подобно на това на Moto Watch 200. Налични са повече от 100 опции за циферблат.

Смарт часовникът се свързва със смартфона ви чрез Bluetooth 5.0 LE и работи с операционната система Moto Watch OS. Батерията с капацитет 355 mAh е предназначена за 10 дни активна употреба. Moto Watch 70 се предлага в един-единствен цвят - Phantom Black.

Цените и датата на пускане на пазара на умния часовник на Motorola все още не са налични.
  
Споделете тази новина:


Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed