Noctua е променила мнението си относно производството на бели вентилатори, напълно

г. 12:02 ч.
Noctua е променила мнението си относно производството на бели вентилатори, напълно

Noctua актуализира производствените си планове. Последният път, когато производителят на охладителни системи преразгледа графика за пускане на пазара на някои от предстоящите си продукти, беше през януари.

Тогава компанията премести пускането на някои от белите вентилатори, които феновете на марката очакваха до 2024 г. В новата ревизия на пътната карта през май обаче редица продукти изобщо изчезнаха от графика за пускане на Noctua, включително бели вентилатори. В същото време в него се появиха други продукти.

През третото тримесечие на тази година производителят планира да пусне на пазара системи за въздушно охлаждане от следващо поколение за високопроизводителните процесори Ryzen Threadripper на AMD. Прозорецът за пускане на пазара съвпада с очакваното време за обявяване на процесорите Ryzen Threadripper 7000 и новата платформа TR7 за работни станции и HEDT системи.

Няколко съществуващи модела охладители за настолни компютри ще получат версии chromax.black през четвъртото тримесечие. Очаква се Noctua NH-D12L, NH-D9L и NH-L9x65 да получат черни версии.

Пускането на охлаждаща система от ново поколение - NH-D15, планирано за четвъртото тримесечие на тази година, производителят отложи за 2024 г. В същото време, както беше споменато по-горе, отложеното по-рано пускане на бели вентилатори за 2024 г. изобщо изчезна от пътната карта на производителя.
    
Споделете тази новина:


Подобни новини

SpeedFan, версия 4.42 предлага по-добра поддръжка за nVidia карти

SpeedFan, версия 4.42 предлага по-добра поддръжка за nVidia карти
SpeedFan е малка, но полезна, безплатна програма, която следи в реално време волтажи, обороти на вентилаторите и температурите във вашия компютър....
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed