5 технологични джаджи за мъже

г. 13:08 ч.
5 технологични джаджи за мъже

Мъжете са от Марс, а жените - от Венера. Макар и да делят една вселена, между тях има доста осезаеми разлики, една от които е предметите, които предпочитат да употребяват в ежедневието си и на които искрено се радват.

При представителите на силния пол много често се наблюдава тенденцията да се палят от иновации, затова и днес решихме да дадем пример за пет технологични джаджи за мъже, които без колебание да ползвате като подарък или просто за да поддържате разговора следващия път, когато се окажете в смесена компания.

Умен часовник

Смарт часовниците стават все по-популярни, предлагайки набор от функции, които надхвърлят дефиницията за отговор на въпроса “Колко е часът?”. Приспособления от този тип често включват функционалности като проследяване на фитнес и здравословни показатели, известия за обаждания и съобщения, контрол на музиката, GPS функционалност и дори възможност за извършване на плащания. Смарт часовниците съчетават стил, вариативност и възможност за комуникация в един елегантен пакет, което се харесва на мъжете.

Запалки зипо

Едва ли има човешко същество, което притежава едновременно X и Y хромозома и е активен пушач, което не е чувало за запалките марка “Зипо”. Те са известни с това, че предлагат доживотна гаранция на своите потребители и се откриват на пазара под формата на множество разнообразни модели, форми, дизайни, цветове и функционалности. Цената им варира от 20-25 лева до впечатляващите 20-30 хиляди лева, на каквато стойност приблизително са продадени някои бутикови запалки в исторически план.

Слушалки за виртуална реалност (VR)

VR слушалките успешно потапят потребителите във виртуален свят, осигурявайки им уникално и завладяващо изживяване, от което едва ли ще искат да излязат. Независимо дали за игри, изследователска дейност или гледане на 360-градусови видеоклипове, устройствата се отличават с невероятно автентично усещане за присъствие и интерактивност, което пленява и умело ангажира вниманието на представителите на мъжкия пол.

Домашен асистент (Amazon Echo, Google Nest и други)

Домашните асистенти са гласово активирани интелигентни високоговорители, които изпълняват различни задачи и управляват умни домашни устройства. Могат да възпроизвеждат музика, да предоставят актуална информация за времето, да отговарят на въпроси, да задават напомняния, да управляват светлини, термостати и още безброй полезни дейности. Приспособленията са нещо като лични асистенти, осигуряващи удобството, за което всеки мъж тайно или не толкова тайно мечтае. А възможността да ги интегриращи с други умни джаджи в дома и да създаде свързана екосистема гарантирано го блазни повече, отколкото е склонен да признае.

Дрон

Дроновете придобиха значителна популярност през последните години. Макар и да са скъпичка опция за подарък, нека все пак да ги предложим за ентусиастите, които имат възможност да си ги позволят. Тези безпилотни летателни апарати заснемат зашеметяващи въздушни снимки и видеоклипове, предлагайки уникални перспективи и творчески възможности. Дроновете, оборудвани с камери с висока разделителна способност, интелигентни режими на полет и системи за избягване на препятствия, дават невероятни крайни визуални резултати, които спират дъха на обикновения зрител.

Едно е сигурно: любовта между мъжете и технологичните джаджи е вечна, така че колкото по-скоро я приемете, толкова по-добре. Вярваме, че ще намерите вашето място в този крехък баланс на отношенията и ще се позиционирате успешно.
    
Споделете тази новина:


Подобни новини

Технологии, които променят тестването на алкохол

Технологии, които променят тестването на алкохол
Научете повече за това как устройствата еволюират през годините и какви са ключовите им технически параметри, които ги отличават към днешна дата...
 

Най-странните IoT устройства

Най-странните IoT устройства
Интернет е необятно и безкрайно интересно пространство, а като се комбинира с технологии и човешка креативност, възможностите му стават практически безгранични....
 

5 технологични подаръка за рожден ден, които биха зарадвали всеки

5 технологични подаръка за рожден ден, които биха зарадвали всеки
Рожденият ден е чудесен повод да покажем на любимите си хора колко много ги обичаме и ценим. А в днешното технологично общество все по-желани се оказват предмети с подобна тематика....
 

ЕС и Южна Корея ще си сътрудничат при разработката на 5G мобилни технологии

ЕС и Южна Корея ще си сътрудничат при разработката на 5G мобилни технологии
Сътрудничество между ЕС и Южна Корея ни доближава до 5G технологии за пренос на данни...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed