Insta360 представи ултракомпактната екшън камера GO 3 с калъф за зареждане на екрана

г. 01:39 ч.
Insta360 представи ултракомпактната екшън камера GO 3 с калъф за зареждане на екрана

Редица модели екшън камери се опитаха да се противопоставят на серията GoPro, но новата GO 3 на Insta360 изглежда наистина може да се конкурира с популярната марка. Тежаща само 35 г, камерата може да бъде прикрепена буквално навсякъде, като не заема почти никакво място. В същото време тя може да показва изображението на LCD екрана на включения в комплекта калъф, като се свързва безжично.

Insta360 е известна с някои уникални видео инструменти, като стабилизирана уеб камера, която проследява потребителите, докато се движат. Тя се прочу и с модел, способен на невероятно широкоъгълно заснемане на 360 градуса. Въпреки това повечето потребители се интересуват най-вече от сравнително евтината екшън камера от серията Insta360 GO, която в резултат на технологичния напредък наистина се превърна в сериозен конкурент на GoPro.

Първата версия, Insta360 GO, се появи преди няколко години с доста ограничена функционалност, нисък живот на батерията и поддръжка на ниска честота на кадрите, а основният проблем беше липсата на дисплей за предварителен преглед и настройка за снимане. Insta360 GO 2 решава много от тези проблеми, като включва до 50 кадъра в секунда при заснемане, възможност за предаване на видео към приложението за смартфон и калъф за зареждане - подобно на този, който се използва при безжичните слушалки. Той може да се използва и за дистанционно управление.

Новият Insta360 GO 3 е още по-усъвършенстван. Той поддържа видео с резолюция до 2720 × 1536 пиксела. Когато снима с резолюция 2,7K, тя е ограничена до 30 кадъра в секунда, но потребителите могат да намалят резолюцията до 2560 × 1440 пиксела, за да снимат видео с 50 кадъра в секунда. Освен това ограниченията във времето са премахнати - можете да снимате, докато батерията ви издържи. Новият модел има достатъчно заряд за 45 минути работа, а когато се използва с калъфа Pod - до 170 минути.

Освен това Pod разполага с вграден 2,2-инчов сензорен дисплей, който може да се завърта на 180 градуса за заснемане на селфита и улеснява настройките на фотоапарата, без да се налага да използвате приложение на смартфона. Модулът Pod може да се използва и като дистанционно управление. Insta360 GO 3 също така се свързва магнитно с калъфа, така че можете лесно да го прикрепите към металните аксесоари, с които се доставя. Можете също така да прикрепите към немагнитни повърхности, включително например бейзболни шапки и тениски.

Insta360 GO 3 вече се предлага в Amazon. Предлага се във варианти с 32 GB (380 USD), 64 GB (400 USD) и 128 GB (430 USD).
      
Споделете тази новина:


Подобни новини

Furibee F80 - евтина 1080P екшън камера

Furibee F80 - евтина 1080P екшън камера
Furibee F80 - 1080P Action Camera с IP68 защита от вода за по-малко от 20 долара...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed