Insta360 представи ултракомпактната екшън камера GO 3 с калъф за зареждане на екрана

г. 01:39 ч.
Insta360 представи ултракомпактната екшън камера GO 3 с калъф за зареждане на екрана

Редица модели екшън камери се опитаха да се противопоставят на серията GoPro, но новата GO 3 на Insta360 изглежда наистина може да се конкурира с популярната марка. Тежаща само 35 г, камерата може да бъде прикрепена буквално навсякъде, като не заема почти никакво място. В същото време тя може да показва изображението на LCD екрана на включения в комплекта калъф, като се свързва безжично.

Insta360 е известна с някои уникални видео инструменти, като стабилизирана уеб камера, която проследява потребителите, докато се движат. Тя се прочу и с модел, способен на невероятно широкоъгълно заснемане на 360 градуса. Въпреки това повечето потребители се интересуват най-вече от сравнително евтината екшън камера от серията Insta360 GO, която в резултат на технологичния напредък наистина се превърна в сериозен конкурент на GoPro.

Първата версия, Insta360 GO, се появи преди няколко години с доста ограничена функционалност, нисък живот на батерията и поддръжка на ниска честота на кадрите, а основният проблем беше липсата на дисплей за предварителен преглед и настройка за снимане. Insta360 GO 2 решава много от тези проблеми, като включва до 50 кадъра в секунда при заснемане, възможност за предаване на видео към приложението за смартфон и калъф за зареждане - подобно на този, който се използва при безжичните слушалки. Той може да се използва и за дистанционно управление.

Новият Insta360 GO 3 е още по-усъвършенстван. Той поддържа видео с резолюция до 2720 × 1536 пиксела. Когато снима с резолюция 2,7K, тя е ограничена до 30 кадъра в секунда, но потребителите могат да намалят резолюцията до 2560 × 1440 пиксела, за да снимат видео с 50 кадъра в секунда. Освен това ограниченията във времето са премахнати - можете да снимате, докато батерията ви издържи. Новият модел има достатъчно заряд за 45 минути работа, а когато се използва с калъфа Pod - до 170 минути.

Освен това Pod разполага с вграден 2,2-инчов сензорен дисплей, който може да се завърта на 180 градуса за заснемане на селфита и улеснява настройките на фотоапарата, без да се налага да използвате приложение на смартфона. Модулът Pod може да се използва и като дистанционно управление. Insta360 GO 3 също така се свързва магнитно с калъфа, така че можете лесно да го прикрепите към металните аксесоари, с които се доставя. Можете също така да прикрепите към немагнитни повърхности, включително например бейзболни шапки и тениски.

Insta360 GO 3 вече се предлага в Amazon. Предлага се във варианти с 32 GB (380 USD), 64 GB (400 USD) и 128 GB (430 USD).
      
Споделете тази новина:Подобни новини

Furibee F80 - евтина 1080P екшън камера

Furibee F80 - евтина 1080P екшън камера
Furibee F80 - 1080P Action Camera с IP68 защита от вода за по-малко от 20 долара...
 


 
SetCombG.com новини

Още Новини

Be quiet! представи първите си „аквариумни“ кутии - Light Base 900 и Light Base 600
Това са първите корпуси на производителя от така наречения тип „аквариум“, т.е. с панорамен изглед, при които предната и една от страничните стени са изработени от закалено стъкло и осигуряват широка видимост към инсталираните вътре компоненти. Още

Asus представи първите графични карти от серията Prime - те отговарят на изискванията на Nvidia за SFF-Ready
Представените от Asus графични карти GeForce RTX 4060 Ti Prime, RTX 4070 Prime и RTX 4070 Super Prime са оборудвани със системи за охлаждане, които включват по три вентилатора Още

Европол закрива 2000 злонамерени домейна на киберпрестъпници
Изключените ботнети включват IcedID, SystemBC, Pikabot, SmokeLoader, Bumblebee и Trickbot. Още

Jar Computers пуска новата серия лаптопи Modern на MSI с 14-то поколение Intel HX процесори
Продуктите от серията са мощни, тънки и стилни Още

Климатици Daikin - иновация в индустрията
Като пионер в индустрията на климатичната техника, Daikin непрекъснато разширява продуктовата си гама, за да отговори на разнообразните нужди на потребителите. Още