Lian Li представи серията Galahad II Trinity - системи за охлаждане, които не изискват поддръжка

г. 10:11 ч.
Lian Li представи серията Galahad II Trinity - системи за охлаждане, които не изискват поддръжка

Lian Li представи второто поколение на своите системи за охлаждане без поддръжка Galahad. Новата серия, наречена с общото име Galahad II Trinity, се състои от моделите Galahad II Trinity, Galahad II Trinity SL-INF и Galahad II Trinity Performance.

Всички нови продукти разполагат с водни блокове със сменяеми декоративни капаци за персонализиране, а радиаторите на охладителната система използват фитинги за завъртане на 360 градуса и накланяне на 45 градуса, за да се опрости поставянето на маркучите за LPGO по време на монтажа.Моделите Lian Li Galahad II Trinity се предлагат с размери 240 мм и 360 мм. Те включват радиатор с дебелина 27 мм и предварително инсталирани 120-милиметрови ARGB вентилатори на хидродинамични лагери, които са с дебелина 25 мм. Максималната скорост на помпата на охладителните системи Galahad II Trinity е 3200 об/мин. Вентилаторите имат работна скорост до 2450 об/мин и генерират въздушен поток от 89,1 CFM.

Моделите Lian Li Galahad II Trinity SL-INF се предлагат и в размери 240 мм и 360 мм. Те са оборудвани с предварително инсталирани ARGB-вентилатори UNI FAN SL120 INFINITY със скорост до 2100 об/мин. "Спинърите" създават въздушен поток от 61,3 CFM. Помпата на споменатите модели също работи със скорост от 3200 об/мин.

Galahad II Trinity Performance се предлага само в един 360-милиметров размер. Той включва радиатор с дебелина 32 мм и предварително инсталирани 120-милиметрови вентилатори UNI FAN P28 Side ARGB с дебелина 28 мм. Те имат два режима на работа. В тих режим те работят със скорост до 2300 об/мин, като генерират въздушен поток до 81,54 CFM и нива на шум до 32,1 dBA. В режим на производителност максималната им скорост се увеличава до 3000 об/мин. В този случай те създават въздушен поток до 108,29 CFM и шум до 39,9 dBA. Помпата на системата за охлаждане на течност Galahad II Trinity Performance работи със скорост до 4200 об/мин.

Производителят отбелязва, че е преработил и подсилил дизайна на водния блок в LFCS Galahad II, за да предотврати течове, както и да подобри производителността. Разстоянието между медната контактна подложка на водния блок и каналите за движение на течността вътре е увеличено, за да се предотврати натрупването на утайки. Самите ребра на каналите са направени по-високи. Централният вътрешен канал на водния блок също е преработен, за да се намали турбулентността на потока на течността. Диаметърът на работното колело на помпата е увеличен от 31,4 на 36 mm. Освен това то вече има 7 лопатки вместо 5, за да се осигури по-интензивна циркулация на течността във вътрешността на кръга.

Вече се приемат предварителни поръчки за системите за течно охлаждане от серията Lian Li Galahad II. Цената на моделите варира от 120 до 190 USD. Новите продукти ще се предлагат в черен и бял цвят.

      
Споделете тази новина:Подобни новини

Все по-мощните процесори на смартфоните ще доведат до появата на изпарителни камери за охлаждане

Все по-мощните процесори на смартфоните ще доведат до появата на изпарителни камери за охлаждане
След използването на heat pipes за охлаждане на смартфони, идва времето на vapor chamber охлаждането ...
 

3 видеоускориителя GeForce GTX 780 Ti с водно охлаждане - това е Gigabyte WaterForce

3 видеоускориителя GeForce GTX 780 Ti с водно охлаждане - това е Gigabyte WaterForce
Gigabyte WaterForce - система видеоускорители с водно охлаждане за $3500...
 

Първите 14-нанометрови Intel Core M процесори с пасивно охлаждане ще бъдат показани на IDF 2014 през септември

Първите 14-нанометрови Intel Core M процесори с пасивно охлаждане ще бъдат показани на IDF 2014 през септември
14-нанометровите чипове Intel Core M ще бъдат представени през септември...
 

Ужас - Sunon демонстрира системи за активно охлаждане на смартфони и телефони

Ужас - Sunon демонстрира системи за активно охлаждане на смартфони и телефони
Дойде ли времето за вентилатори за охлаждане в телефоните?...
 


 
SetCombG.com новини

Още Новини

Климатици Дайкин - Перфектното решение за дома
Климатици Дайкин предлагат не само върховна технология и ефективност, но залагат и на комфорт и удобство за вашия дом. Още

AMD представи мобилните чипове Ryzen 5 7235H и Ryzen 7 7435H - и двата без интегрирана графика
AMD тихомълком разшири фамилията мобилни процесори Ryzen 7035 (Rembrandt-R) с два нови чипа Още

Microsoft ще започне да продава Teams като самостоятелен продукт
Според източници мерките на Microsoft за разделяне на продуктите може да не са достатъчни за компанията, за да избегне антитръстовите обвинения от Европейската комисия Още

Nvidia се изкачва на второ място сред производителите на чипове - Samsung се смъква на трето място
Съответната статистика е публикувана от изданието Business Korea, като се позовава на данни на аналитичната компания Omdia от 28 март тази година Още

Опашките за наскоро представения електрически автомобил Xiaomi SU7 вече продължават седем месеца
Лимитираната серия Founders Edition, от която бяха направени 5000 бройки, предлагаше щедър набор от опции като подарък, но беше разпродадена веднага след началото на поръчките Още