ID-Cooling представя Space LCD с 2,1-инчов LCD екран

г. 22:45 ч.
ID-Cooling представя Space LCD с 2,1-инчов LCD екран

ID-Cooling представи серия системи за течно охлаждане Space LCD, които не изискват поддръжка. Тя включва модели с 240 и 360 мм радиатори. Основната характеристика на новите продукти е 2,1-инчов LCD дисплей, монтиран в горната част на помпения блок.

Помпата на системите за охлаждане ID-Cooling Space LCD работи със скорост до 2500 об/мин. Компанията е разработила за новите охладителни системи 120-милиметрови вентилатори с дебелина 27 мм, работещи в скоростния диапазон от 500 до 2000 об/мин (ШИМ управление). Те произвеждат въздушен поток от 78 CFM (кубични фута в минута) и статично налягане от 2,68 mm H2O. Нивото на шума на вентилаторите, базирани на хидродинамични лагери, не надвишава 29,9 dBA, твърди производителят.

Моделът Space LCD SJO с диаметър 240 мм използва шпиндели с дължина 400 мм, а моделът с диаметър 360 мм - шпиндели с дължина 465 мм. Те са оборудвани с щипки за по-удобно разположение във вътрешността на системния блок.

Новият 2,1-инчов LCD дисплей може да показва анимирани изображения и MP4 файлове. Разделителната способност на дисплея е 480 × 480 пиксела. Яркостта му е 600 cd/m2 и може да показва 16,7 милиона цвята.

Системите за охлаждане на LCD дисплеи ID-Cooling Space са съвместими с процесорните гнезда Intel LGA 20XX, LGA 1700 и LGA 1200, както и с AMD Socket AM5 и AM4. Новите продукти ще се предлагат в черен и бял цвят. В азиатските страни LCA ще бъдат пуснати в продажба в началото на септември, в САЩ - в средата на октомври, а в останалите региони - през октомври. Цената на модела ID-Cooling Space LCD SL240 е 139,99 USD, а на модела SL360 - 179,99 USD.

    
Споделете тази новина:Подобни новини


 
SetCombG.com новини

Още Новини

Най-бързият FPV дрон в света ще може да предава Формула 1
Той лети със скорост 350 км/ч Още

Търсенето на Apple Vision Pro беше по-високо от очакваното, а нивото на връщане по-ниско
Минг-Чи Куо вярва, че Apple вероятно първоначално ще разшири продажбите на Vision Pro в повече англоезични страни като Австралия, Канада, Нова Зеландия и Великобритания Още

ASUS представя обновени OLED ноутбуци Vivobook S
Те са задвижвани от най-новите процесори Intel Core Ultra и AMD Ryzen 8040 Още

SoftBank отправя предизвикателство към NVIDIA с ускорители на AI на Arm
Oснователят на SoftBank Масайоши Сон (Masayoshi Son) смята да привлече до 100 млрд. долара за реализацията на свой собствен проект в тази област Още

Kioxia е предложила на SK Hynix достъп до японските си заводи, за да сключи сделка с Western Digital.
Японският производител на 3D NAND чипове Kioxia е предложил на своя инвеститор SK Hynix производствени линии в Япония Още