Atari Gamestation Pro с повече от 200 игри и чифт безжични джойстици в комплект ще радва всички фенове на ретрото

г. 20:53 ч.
Atari Gamestation Pro с повече от 200 игри и чифт безжични джойстици в комплект ще радва всички фенове на ретрото

My Arcade си партнира с легендарната марка Atari, за да представи геймърската конзола Atari Gamestation Pro. Това е първата конзола на пазара, която предлага на една платформа повече от 200 игри, издавани преди това на Atari 2600, 5200, 7800 и аркадни конзоли, както и бонус заглавия, сред които Adventure, Missile Command, Asteroids, Centipede. Конзолата Atari Gamestation Pro се предлага с два безжични джойстика с дизайн, вдъхновен от емблематичните оригинали.

Дейвид Кокс, главен директор по приходите на My Arcade, вярва, че компанията успешно е съчетала игровите постижения от миналото с авангардните технологии на днешния ден: "Това не е просто игрова конзола - това е пътешествие във времето, обвито в удобството на настоящето." "Отзвукът от пускането на Atari Gamestation Pro на пазара е изключително положителен", каза президентът на Atari Итън Зубек. - Феновете харесват дизайна, игрите и уникалната комбинация от простота и модерни функции."

Джойстиците Atari Gamestation Pro разполагат с контролери с колелца за плавно управление на ракетата в игри като Breakout или Warlords. Контролерите имат три настройки за чувствителност, за да отговарят точно на индивидуалните предпочитания на потребителя.

Според производителя Atari Gamestation Pro се превключва лесно и се свързва безжично, което улеснява потапянето в света на ретро аркадните игри на вашия телевизор. Интуитивният потребителски интерфейс ви позволява да изберете играта, която искате да играете, а страниците с преглед на игрите предоставят информация и съвети за преминаване. Конзолата ви позволява да запазвате напредъка си в игрите, което изглежда напълно естествено в днешно време, но не беше налично в много аркадни игри отпреди 40 години.

Основни характеристики на Atari Gamestation Pro: Игри за Atari 2600, 5200, 7800 и аркадни заглавия, събрани на една платформа; Над 200 лицензирани класически игри; Два безжични джойстика с вградени контролери с колела; 2 слота за запаметяване на напредъка в играта във вградената памет; 2 слота за запаметяване в Micro SD карта (не е включена в комплекта); Динамично RGB LED осветление с 3 режима; Захранване на конзолата чрез USB Type-C конектор; HDMI кабел за връзка с телевизор. Atari Gamestation Pro може да бъде поръчана днес, 18 септември, на препоръчителна цена на дребно от 99,99 USD. Производителят обещава доставка на поръчките до 31 октомври 2023 г.

      
Споделете тази новина:


Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed