Чатботът с изкуствен интелект Google Bard се е научил да показва отговори в реално време и може да бъде прекъснат по средата на фразата

г. 14:47 ч.
Чатботът с изкуствен интелект Google Bard се е научил да показва отговори в реално време и може да бъде прекъснат по средата на фразата

Чатботът Google Bard вече може да отговаря на въпросите на потребителите в реално време: ако преди той изпращаше отговор едва когато завърши формирането му, сега можете да наблюдавате как отговорът се пише, докато се генерира. Освен това вече е възможно да прекъснете отговора по средата на изречението или на половин дума.

Показването на отговорите на Bard в реално време се активира в системните настройки, които се отварят, като кликнете върху иконата на зъбно колело в горния десен ъгъл на прозореца: можете да превключвате между опциите "Отговор в реално време" и "Отговор, когато е готов". Bing Chat, подобен чатбот от Microsoft, също дава отговори в реално време.

Ако потребителят не харесва отговора на чатбота, той може да бъде прекъснат по всяко време: когато започне да генерира текст, на екрана над полето за запитване се появява бутон "Пропусни отговора". Когато бъде натиснат, Bard ще спре да генерира текст и потребителят ще може да въведе друг въпрос или да получи друг отговор, без да чака завършването на първия.

На потребителите се предлага и бутон "Преглед на други чернови", който може да бъде натиснат, за да се видят алтернативни отговори. Текстът, предлаган от чатбота, може да се променя, като се избере "непринудена" или "професионална" форма. В долната лента на менюто има бутон с логото на Google - тази функция позволява да се проверят отговорите на Бард спрямо информацията в търсенето.

Сега, ако изпратите на друг потребител кореспонденция с Bard, този потребител ще види изображенията, приложени към чата. И накрая, Google увеличи броя на имейлите, които чатботът може да обобщава при работа с Gmail.
    
Споделете тази новина:Подобни новини


 
SetCombG.com новини

Още Новини

Thermaltake пусна кокпита за състезателен симулатор GR500 и стойка за три монитора
Стойката за тройния състезателен монитор на Thermaltake ви позволява да монтирате до три 32-инчови монитора Още

ASUS представя конзолата ROG Ally X с двойно по-дълъг живот на батерията и по-мощен процесор
ASUS все още не е разкрила точната дата на пускане на пазара и цената на ROG Ally X Още

Разработчиците са променили радикално дизайна на WhatsApp за Android и iOS
На първо място трябва да се отбележи промяната в цветовата палитра на интерфейса. Още

Sandberg пусна почистващ комплект за безжични слушалки
Новият комплект ще бъде на пазара този месец, вижте повече информация за него Още

Gigabyte представи миникомпютъра Metal Gear Plus ITX, базиран на десктоп процесори AMD Ryzen 8000G
Основното предимство на новия продукт е неговата възможност за надграждане Още