Spyware Terminator 1.5.0.714 Beta

г. 11:09 ч.
Spyware Terminator 1.5.0.714 Beta

Безплатна, 100%-това защита в реално време, това е основната функция която предлага Speware Terminator, задължително изискване за което много от приложенията могат само да мечтаят. Тази програма ефективно премахва spyware, adware, trojans, keyloggers, hijackers и много други malware заплахи като WebRebates, Look2Me, BetterInternet, VX2 и CWS. Speware Terminator е лесен за използване, има минимални изисквания от към системни ресурси и предлага ултра бърза скорост на сканиране.
Опазете вашия компютър с мощен щит за защита в реално време, подробно системно сканиране и безопасно карантинно място за намерения spyware. Сканирайте вашия компютър ръчно или планирайте пълни системни почиствания, на определен интервал от време. Извършвайте задълбочени сканирания на твърдия диск, паметта, регистрите и бисквитите за да премахнете всички известни spyware заплахи.
Защитата в реално време следи за сигурността на вашия компютър и информацията в него, като ви предпазва от скрити заплахи, преди те да са реагирали, стопира повечето вредители преди да са се инсталирали, и ви помага да предотвратите потенциални пробиви в сигурността.
Интернет системата за защита в реално време, и системата за наблюдение на приложенията се ръководят от над 50 контролни пункта за сигурност. Когато сваляте нещо от интернет или инсталиране някое приложение, Speware Terminator наблюдава вашия компютър и ви сигнализира, когато има опасност да свалите или инсталирате spyware или друг нежелан софтуер.
Мнението ми е, че това е една програма с бляскаво бъдеще, а най-важното е, че се разпространява безплатно.

Източник: Webg.org
Свали: Spyware Terminator 1.5.0.714 Beta

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed