БТК пуска уеб телевизия

г. 15:48 ч.
БТК пуска уеб телевизия

Българска телекомуникационна компания пуска нова услуга. БТК WebTV е уеб базирана телевизия и ще е достъпна ADSL абонати на btctv.bg, съобщи Маркус Голдер, директор маркетинг на фиксирани услуги.

Новата услуга позволява на интернет потребителите на компанията да гледат филми, трейлъри, музикални клипове, телевизионни програми и да слушат музика от компютъра си. Освен това те могат да гледат избрана от тях програма по поръчка.

Дори и след изтичане на абонамента им ADSL клиентите на БТК могат да гледат още 10 филма. Допълнителната услуга ще струва 5 лв. Единият пакет е музикален и включва 150 музикални клипа, 100 музикални заглавия и достъп до горещите видео новини на сайта, MMTV и Планета ТВ срещу 5 лв. месечно. В кино пакет са включени 10 филма, неограничен достъп до кино трейлъри и видео новини и ТВ България също срещу 5 лв. БТК предлага комбинация от кино и музика срещу 9 лв. на месец.

За любителите на еротичното съдържание сайтът предлага оригинална продукция на "Плейбой" само за 10 лв. на месец. Пълният пакет, който включва неограничен брой музикални клипове, аудио парчета, филми и достъп до всички кино трейлъри, телевизионни канали и новини струва 39.95 лв. на месец. Той е предназначен за ползване от чужбина и включва само българско съдържание.

Извън шестте пакета всички телевизионни канали са достъпни безплатно за потребителите. Услугата BTC WebTV е базирана на медийна платформа на Дир.бг, разработена с флаш технология на Макромедиа


Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed