Ovevo Z1 Fantasy Pro Bluetooth Speaker

Автор: ,
Ovevo Z1 Fantasy Pro Bluetooth Speaker

Ovevo Z1 Fantasy Pro е мощна безжична Bluetooth колонка с вградена лампа, която свети в 16 милиона цвята и е с регулируема яркост.
Колонката пристига в картонена кутия със зареждащ USB кабел, аудио кабел за жична връзка, ръководство за употреба на английски / китайски и QR код за сканиране и сваляне на апликейшън, с който да управлявате джаджата.

Ovevo Z1 окомплектовка

Да се запознаем с техническите характеристики на Ovevo Z1 Fantasy Pro:
Говорител: 40mm
Изходна мощност: 3W RMS
Frequency range: 20Hz - 20KHz
SNR: > 90dB
Distortion: < 0.5%
Поддържани профили: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Bluetooth версия: 4.0
Батерия: 750 mAh
Време за пълно зареждане: 2.5 часа
Време за свирене: 6-8 часа
Обхват: 10M
Тегло: 190 гр.
Размери: 67.5x65x63 ммДизайнът на Ovevo Z1 Fantasy Pro е много интересен. Избрана е триъгълна форма, като ръбовете са заоблени, което прави музикалната лампа подходяща за употреба и в детски стаи. Размерите са много компактни - 67.5 x 65 x 63 мм, а теглото е 190 грама.
Горната повърхност на лампата е от метал. Освен за красота, тя служи и за капацитивен тъчскрийн за управление на лампата. Чрез серия докосвания можете да сменяте различни режими и цвета на светлината.
Долната повърхност е от гумирана пластмаса за по-добро сцепление. Тук са разположени контролните бутони за управление на звуковите функции и Bluetooth връзката, оттук може да се променя и яркостта на лампата. Включването и изключването на Ovevo Z1 става чрез централния бутон на джойстика.
Свързването с устройство през Bluetooh е бързо и безпроблемно.

Ovevo Fantasy Pro controls

Ovevo Fantasy Pro Z1 предлага богати възможности за управление от Android и iOS устройства. Алпикейшъна за Android смартфони се казва ABC Smart и може да бъде свален от този адрес.
Чрез приложението можете да управлявате музиката, записана в смартфона - имате достъп до пълен списък с песни, можете да плейвате, да превъртате следваща песен, да регулирате звука.
Другото удобство е пълен контрол върху лампата, вградена в колонката - можете да избирате фин нюанс на цвета, сила на светлината, да включвате различни режими на премигване като rainbow, pulse, candle, flashing. Лампата може да се управлява в два режима - само с бяла светлина или в режим 16 милиона цвята.

Ovevo Z1 ABC Smart app

Качеството на звука на Ovevo Z1 Fantasy Pro е отлично за размерите на колонката. Басът е плътен, звукът - богат, а мощността - удивително висока.
При усилване на звука над 90% започват да се появяват паразитни изкривявания, които човек може да компенсира с няколко бири. Басът на колонката наистина е много плътен за размерите й, така че, 190-те грама тежест не са достатъчни и при върхови мощности Ovevo Z1 губи стабилност и започва да подскача по повърхността, на която е сложена.Интересни дребни детайли:
• Когато включите Ovevo за зареждане през USB кабел, на корпуса светва червен светодиод. Когато колонката е напълно заредена, сигнализацията изгасва. Тоест, имаме индикатор кога зарядът е достатъчен, което е много удобно.
• Времето за пълно зареждане отговаря на зададеното - колонката се зареди за 2 часа и 40 минути от USB порта на лаптопа ми. Времето за функциониране също е адекватно зададено от производителя - при теста ми, Ovevo Fantasy Pro Z1 просвири над 6 часа при усилване над 60% без презареждане.
• Колонката се изключва ако повече от 30 минути не е свързана с устройство. За да я активирате наново, задръжте централния бутон, докато чуете звуков сигнал. Ако искате да я изключите ръчно, можете да го направите по същия начин - със задържане на централния бутон за 2-3 секунди.

Ovevo Z1 Fantasy Pro colors

Ovevo Fantasy Pro Z1 е многофункционално устройство:
• това е Bluetooth безжична колона с учудващо силен звук и плътен бас за размерите си
• това е COOL лампа, с огромен избор от 16 милиона цвята, различни нива на яркост и диско режим
• това е будилник с две аларми, който може да ви събуди с активиране на звук или светлина или вградена аларма
• това е хендсфри, през което можете да приемате и провеждате телефонни разговори
Ovevo Fantasy Pro Z1 е едно голямо забавление с много практични ползи. Подобни устройства предполагат висока цена. Пълноцветни лампи се продават на цени от над $50. Bluetooth безжични колонки са в същия ценови диапазон.
Ovevo Z1 Fantasy Pro обединява всичко това в едно стилно триъгълно съвършенство с високо качество и цена около $20.
Списък с онлайн магазини на сайта на производителя, откъдето можете да закупите Ovevo Z1
Ovevo Fantasy Pro.jpg


Facebook
Facebook
RSS
RSS Review Feed
Google+
Google+