Изключителен комфорт от Дайкин

Автор: ,
Изключителен комфорт от Дайкин

Със сигурност комфортът е ключова част от избора на климатизатор за дома или офиса. С мисъл за най-високо качество и комфорт климатичният лидер Daikin създаде сериите Comfort и New Comfort.

Климатизаторите от серия Comfort FTX-J3/GV имат една задача и я вършат безпогрешно: да ви осигурят перфектния домашен уют, който заслужавате.
Всъщност правят много повече от това – спестяват енергия, осигуряват перфектно усещане без течения, премахват 97% от алергените благодарение на вградения въздухопречиствател и са изключително тихи.

Инверторните климатици Daikin Comfort работят безотказно в режим на отопление при външни температури до -15 °C.
Техническите предимства на този тип системи Daikin позволяват регулиране скоростта на въртене на компресора, а заедно с това и на отдаваната охладителна и отоплителна мощност. Наличният 24-часов таймер във всеки климатик от серията ви дава свобода на управление, предоставяйки възможност да зададете точното време за включване или изключване на климатика, дори когато не сте в помещението.

Daikin Power

Меките извивки и висока енергийна ефективност на климатиците от серията New Comfort FTX-KV осигуряват невероятно усещане за уют и комфорт с нисък разход на електроенергия. Елегантният и модерен дизайн се вписва идеално във всеки интериор, а фотокаталитичен филтър от титанов апатит премахва бактерии и вируси, за да ви осигури непрекъснат приток на чист въздух.

Инверторни климатици Daikin New Comfort се отличават с изключително ниски нива на шум - до 19 dBA

Всички части и механизми, вградени в климатика, са проектирани с цел да се намали звуковото налягане. Безшумната работа ви осигурява постоянно спокойствие и комфорт.
Климатиците от тази серия са незаменима алтернатива за отопление или охлаждане в спални, защото допринасят за ползотворна почивка и качествен сън.

Daikin remote smartphone

Освен това инверторни климатици Daikin New Comfort могат да се управляват от всяка точка на света чрез нова безжична версия на онлайн контролер, работещ с приложение, налично за платформи Apple и Android.

Сериите Comfort и New Comfort, както и богата и разнообразна гама от климатични системи и още полезна информация можете да откриете на климатичната платформа www.klimaticite.bg
Платформата klimaticite.bg е резултат от съвместните усилия, желание и опит на екипа на компания Биттел.
Биттел е официален вносител за България на Daikin.
Адрес: Пловдив, Тракия - Индустриална Зона, ул. "Нестор Абаджиев" № 13
тел: 032 270 024
GSM: 0897 806 008
e-mail: office@bittel-bg.com
www.bittel.bg

Работно време:
Понеделник - Петък: от 09:00 до 17:30 часа
Събота и Неделя: почивни дни
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Review Feed
Google+
Google+