Ефективност през цялата година с климатици Daikin

Автор: ,

Искате да създадете комфортна атмосфера в дома или офиса си, като същевременно сведете до минимум месечните разходи за електроенергия?
Климатичните системи Ururu Sarara, Emura и FTXM-M гарантират най-висока производителност, съчетана с най-ниска консумация на електричество.

Ефективност през цялата година с климатици Daikin

Климатиците от сериите UruruSarara, Emura и FTXM-M на Daikin впечатляват с изумителни стойности на сезонна ефективност до А+++.
Благодарение на това вашата сметка за електроенергия значително намалява. Системите от тези серии разполагат с енергоспестяващи функции, които допринасят за вашия комфорт.
Например интелигентно „око“ ви помага да избегнете директните течения, а чрез мобилното приложението „Онлайн контролер“ можете да управлявате климатика си отвсякъде и по всяко време. Освен това климатиците с клас А+++ потребяват по-малко първична енергия и по този начин намаляват емисиите на CO2 и други парникови газове.

Реален пример за това колко точно ефективни са климатиците с енергиен етикет А+++ може да се даде при сравнението им с други домакински електроуреди като фурна и пералня:
Климатик Ururu Sarara с мощност 2,5 kW за 10 часа консумира по-малко енергия, отколкото стандартна пералня (2 kW) за 2 часа цикъл на пране.
Седем часовото потребление на енергия на климатик Daikin Emura е равно на консумираната енергия за печене на един кейк (приблизително 1 час, в 3,5 kW стандартна фурна).

Ururu Sarara ефективност

ККлиматични системи Daikin Ururu Sarara се отличават с иновативна технология за овлажняване и изсушаване на въздуха. От една страна тази функция помага да се избегне чувството за студ при сух въздух, а от друга страна инверторните климатици от серията UruruSarara на Daikin се грижат за здравето на дихателната система. Овлажняването без допълнителен резервоар е уникална технология, предлагана единствено от разработчиците на климатици Daikin.

Daikin Emura изумява със съвършен дизайн и великолепна визия без компромис в комфорта.
Климатикът Daikin Emura е удостоен с награда за дизайн Red dot design award 2014 - знак за качество за проекти, значително отличаващи се с изключителния си дизайн. Извитият преден панел допринася допълнително за изящен и елегантен вид.

Daikin Emura

Всеки климатик от серията FTXM-M е снабден с най-новата технология на Daikin Flash Streamer.
FlashStreamer на Daikin е най-модерната технология за разграждане на алергени, бактерии и миризми. След обработката на въздуха от климатик FTXM-M, замърсителите са разградени и съставът на въздуха се връща към обичайното съотношение 78% азот, 21% кислород и около 1% водни пари.

Сериите Ururu Sarara, Emura и FTXM-M на Daikin и още полезна информация можете да откриете на климатичната платформа www.klimaticite.bg
Платформата klimaticite.bg е резултат от съвместните усилия, желание и опит на екипа на компания Биттел.
Биттел е официален вносител за България на Daikin.
Адрес: Пловдив, Тракия - Индустриална Зона ул. "Нестор Абаджиев" № 13
тел: 032 270 024
GSM: 0897 806 008
e-mail: office@bittel-bg.com
www.bittel.bg

Работно време:
Понеделник - Петък: от 09:00 до 17:30 часа
Събота и Неделя: почивни дни
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Review Feed
Google+
Google+