Axgio Sprint Sport Stereo Bluetooth слушалки - снимки и впечатления

г. 10:41 ч.
Axgio Sprint Sport Stereo Bluetooth слушалки - снимки и впечатления

Преди 3 седмици ви представих безжичните слушалки с микрофон Axgio Sprint Sport Stereo Bluetooth 4.1.
Това са едни от най-леките и удобни безжични тапи с микрофон на пазара, осигуряващи до 8 часа слушане на музика без презареждане или до 250 часа в режим Standby. Повече за тях можете да прочетете в ревюто, а сега ще ви запозная с личните ми впечатления от първия досег с Axgio Sprint Sport.

Направих поръчка на Bluetooth слушалките още в деня, в който писах за тях - 15 септември. Пристигнаха в България на 2 октомври.
Axgio Sprint Sport пристигат в елегантна картонена кутия. Освен самите слушалки, в нея намери кабел за зареждане и голям комплект от резервни тапички от силикон и мемори пяна. Те са с различна големина, изпробвах 3 комплекта, докато намеря най-подходящите за моите уши.
Axgio Sprint Sport са много удобни слушалки - въпреки, че имат вградена батерия, те са почти безтегловни и не ми създават дискомфорт след вече 4 часа непрекъснато носене.

Axgio Sprint Sport control

Управлението на слушалките става чрез 3-бутонен контрол, разположен близко до дясната слушалка. Чрез него можете да регулирате звука, да пускате предишна или следваща песен, да паузирате или стартирате музиката.
Също така, можете да набирате последния избран номер, да приемате или отказвате обаждане, да заглушавате микрофона.
Отстрани на дистанционното управление, скрит под плътно прилягащо капаче се намира USB порт за зареждане.

Axgio Sprint Sport USB

Впечатления от качеството Axgio Sprint Sport - изработката на слушалките е отлична - гъвкави кабели, стилни миди, гумирани бутони с качествен клик на дистанционното.
Звукът е кристално ясен и звънлив, но ниските честоти са недостатъчни за моя вкус. При отдалечаване на около 8 метра (през две стени) звуковият поток започва да накъсва, което е напълно нормално.
Изпробвах Axgio Sprint Sport и в режим хендсфри - събеседникът се чува ясно и чисто, но отзивите от другата страна бяха, че гласът ми кънти и се създава усещане за шум от вода.
        
Споделете тази новина:


Подобни новини

Arctis Nova - аудиофилски и геймърски слушалки в едно

Arctis Nova - аудиофилски и геймърски слушалки в едно
Arctis Nova - Ако вече имаш предишното поколение на SteelSeries - можеш да изчакаш до следващото. Ако тепърва ще си купуваш слушалки обаче - заслужава си!...
 

Steel Series със заявка за най-добри слушалки за годината с Arctis 9

Steel Series със заявка за най-добри слушалки за годината с Arctis 9
SteelSeries Arctis 9 - едни от най-добрите All-In-One решения за слушалки на пазара. Очаквайте обстойно ревю на SteelSeries Arctis 9 в SetCombG.com...
 

SteelSeries с ексклузивни слушалки за Cyberpunk 2077

SteelSeries с ексклузивни слушалки за Cyberpunk 2077
Компанията за гейминг периферия SteelSeries представи нова продуктова серия, вдъхновена от Cyberpunk 2077 - задаващата се масивна ролева игра, на създателите на Witcher серията....
 

Hammerhead V2 - безжични слушалки с микрофон за смартфони от Razer

Hammerhead V2 - безжични слушалки с микрофон за смартфони от Razer
Razer зарадва фенове с Hammerhead V2 - Bluetooth стерео слушалки с микрофон ...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed