Rival 5 - от Dota до Apex

г. 06:44 ч.
Rival 5 - от Dota до Apex

В началото на май, Steel Series представиха Rival 5. All purpose мишка, със специален фокус за MOBA и FPS игри. Тоест целият спектър от заглавия от Dota 2 и LoL до Fortnite, Valorant и Apex Legend.

Дизайнът е ъпгрейд от този на Rival 500 и 600. Махнати са бутоните по ръба на левият клик (с които беше доста трудно да се свикне и водеха до мискликове и и са редизайннати бутоните на левия панел. Сега са малко по-горе, за да може да се получи по-добър грип и по-лесни за натсикане само с палец.

SteelSeries Rival 5 gaming mouse

Бутоните са общо 9, всеки от тях е програмируем и идват със сет от команди, спрямо жанра на играта, която цъкате, веднага след като бъде разпозната от SteelSeries софтуера.

Използван е TrueMove Air сензор, разработен от Pixart (повече за него можете да видите в ревюто ни на Aerox)

SteelSeries не са оставили всички средства и часове вкарани в Aerox 3 R&D просто така.
Rival 5 е доста по-лек от мишките в този форм фактор. А както вече ни се доказа, това не е просто маркетингов трик, а наистина полезен бонус, подобряващ значително ергономията при продължително ползване.

SteelSeries Rival 5 mouse

В класа си, RIval 5 има много голяма конкуренция.
Особено у нас, където войната между дистрибуторите е довела до вечни промота от по -40% на една от водещите марки гейминг периферия. Но това, което мишката на SteelSeries има е осезаемо по-качествените материали ползвани за корпуса и масивно по-добър сензор, за e-sports и игра за разпускане.

SteelSeries Rival 5 gaming

Веднага след като получим бройка за ревю, ще ви запознаем в детайли с всичките ѝ силни и слаби страни и дали инвестицията (обявена пазарна цена около 140 лв. с ДДС) си заслужава.
          
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

SteelSeries Aerox 3 - легендарно добра мишка

SteelSeries Aerox 3 - легендарно добра мишка
SteelSeries си поставят амбициозна цел със създаването на Aerox 3 и напълно успяват да я постигнат. За тези пари, RGB, безжична ултра лека мишка е епично добра оферта. Особено сравнена с конкурентите ѝ в същият ценови клас...
 

Steel Series със заявка за най-добри слушалки за годината с Arctis 9

Steel Series със заявка за най-добри слушалки за годината с Arctis 9
SteelSeries Arctis 9 - едни от най-добрите All-In-One решения за слушалки на пазара. Очаквайте обстойно ревю на SteelSeries Arctis 9 в SetCombG.com...
 

SteelSeries Rival 3 - Истински гейминг в компактен размер на разумна цена

SteelSeries Rival 3 - Истински гейминг в компактен размер на разумна цена
SteelSeries Rival 3 е отлична мишка и за цената си поне в момента няма друга, предлагаща комбинация от Omron суичове и толкова добър оптичен сензор....
 

SteelSeries с ексклузивни слушалки за Cyberpunk 2077

SteelSeries с ексклузивни слушалки за Cyberpunk 2077
Компанията за гейминг периферия SteelSeries представи нова продуктова серия, вдъхновена от Cyberpunk 2077 - задаващата се масивна ролева игра, на създателите на Witcher серията....
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed